تاحالا پامادور خورشت یا خورشته گوجه به گوشتون خورده ؟
اگه خورده باشه که حتمن مزش چشیدن میدونین که مال گیلان هست و با ماهی دودی یا ماهی سفید برنج کته میخورنش اگه نه هیچ
مشگلی نیست فقط کافیه دستورشو اینجا دنبال کنین .
حالا مواد لازمش :
گوجه هرچقد که دوس دارین اگه گوجه ها خیلی بزرگن ۳،۴ تا اگه متوسط هستن ۵،۶ تا .یک دونه تخم مرغ فگهد برای زیبای .
سیر داغ ،نمک ، فلفل (زیاد باشه بهتره اما بسته به خودتون ) ، عشق و علاقه ، زرد چوبه به اندازه ، روغن اگه مشگله چربی دارین ۲،۳ قاشق غذا خوری کافیه
اگه ندارین هرچقد خواستین بریزین چون باعث میشه خورشتتون جا افتاده بنظر بیاد.
خوب حالا اول گوجه هارو بشورین یا نشورین فرقی نمی کنه سعی کنین پوستاشونو بکنین.
قیمه قیمشون کنین یا بقوله بابام ۴ قاچش کنین :)
گوجه های ۴ قاچ شده رو بریزین تو قابلمه یا گمج (نوئی قابلامه گلی) همه ی اون موادم قاطیش کنین شعله گاز رو کم کنین بزارین کم کم جوش بیاد حولش نکنین .هر از گاهی همش بزنین
مزه شو بچشین بوش کنین ببینین چی کم داره اگه ترش نبود کمی آب نارنج بریزین اگه ندارین آبلیمو بریزین اگه دوس نداشتین هم نریزین .اگه گوجه هاتون رنگ ندارن یکم رب قاطیش کنین در نهایتم بده اینکه آبش تبخیر شد فقط موادش باقی میمونن که تخم مرغ رو یجا دیگه نیمرو کنین برای خوشگلیش بزنین روش بمونه من دوس ندارم هیچ وقت نمیزنم .
No comments:
Post a Comment